Buyers World groothandel zonnepanelen

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Talesun Zonnepanelen - Een verstandige investering

Buyers World’s partner Talesun is top tier 1 fabrikant “Bloomberg index”. De samenwerking is gestart in 2010 en daarmee behoort zonnepanelen groothandel Buyers World tot Talesun’s partner van het eerst uur. Onze partners zijn tot op de dag van vandaag tevreden met de kwaliteit van de Talesun zonnepanelen. De installaties draaien als een trein en in 7 jaar tijd is de uitval zeer minimaal. Met trots kunnen wij zeggen dat we Talesun als één van de eerste zonnepanelen groothandels met succes hebben geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Buyers World is kind aan huis bij Talesun en bezoekt hun faciliteiten in Azië met grote regelmaat. 

Het kwalitatief hoogwaardige 275Wp mono all black zonnepaneel en de Talesun poly zonnepanelen zijn leverbaar uit onze voorraad in Nederland en komen ongoing binnen. Naast onze zwarte zonnepanelen en blauwe Talesun zonnepanelen voorraad in Nederland hebben we reeds een buffer voorraad opgebouwd in Thailand om vlotte leveringen te kunnen garanderen. De Talesun zonnepanelen aangekocht door Buyers World BV zijn herverzekerd bij Swiss Re, Solarif proof en terug te vinden in de BCRG database.

Financieel

Het Chinese bedrijf Talesun is 100% dochteronderneming van de kapitaalkrachtige tech gigant Zhongli. Dit is een belangrijk gegeven in verband met de in solar gebruikelijke lange garanties. Deze fabrikant kan tegen een stootje en doordat het ook actief is op andere gebieden om eventuele risico’s te spreiden. Er zijn inmiddels legio voorbeelden van zonnepaneel fabrikanten met enorme productie faciliteiten die het hoofd niet boven water kunnen houden omdat ze 100% afhankelijk zijn van zonnepanelen. Een recent voorbeeld hiervan is voormalig nummer 1 fabrikant Yingli.

De ‘Bloomberg list’ is een belangrijk referentie kader voor banken en financiële instellingen in de besluitvoering om wel/geen financiering te verstrekken aan grote commerciële zonne-installaties in Europa. Ondermeer de Deutsche Bank heeft grote zonnepaneelparken met Talesun zonnepanelen gefinancierd. Talesun heeft een marktwaarde van ongeveer $ 3,228 miljard USD De komende 18 maanden blijft het MIP (Minimal Import Price) voor zonnepanelen uit China van toepassing. Er wordt zelfs over gesproken om Vietnam hier aan toe te voegen. Gelukkig heeft Talesun een prachtige high tech productie faciliteit in Thailand. Dit is een vol automatische fabriek die gebruik maakt van de technologisch hoogwaardige machines afkomstig uit vooraanstaande technologie landen zoals Duitsland en Japan. Doordat Talesun de gehele keten in eigen beheer heeft, van cel tot eindproduct, zijn de prijzen zeer competitief én kunnen zij een constante kwaliteit waarborgen. Dit is een groot pré dat weinig andere fabrikanten kunnen hen nadoen.


Kwalitatief 

Bij Talesun staat uitstekende kwaliteit voorop. Testen bij externe gespecialiseerde labs bevestigen dat de zonnepanelen van Talesun een positieve tolerantie hebben. Dit betekent dat zij meer vermogen opleveren dan wat beloofd is. Ook scoren zij uitstekend in EL testen. Dit is het beste vergelijkbaar met een soort röntgenfoto van het zonnepaneel, waaruit blijkt of een zonnecel (haar-)scheurtjes heeft die met het blote oog niet waarneembaar zijn. In Solar termen worden dit ook wel Micro cracks genoemd. Een zonnepaneel met veel micro cracks heeft een minder lange levensduur. Talesun produceert niet alleen zonnepanelen, zij gebruiken ze ook zelf voor de uitvoering van enorme zonnepaneelparken overal ter wereld. Het gaat dan om parken vanaf 100MW. Talesun ontwikkelt deze projecten van A tot Z. Productie van de cellen en zonnepanelen, de financiering en de bouw. Nadat een park één of twee jaar goed heeft gedraaid wordt dit verkocht aan derden, zoals bijvoorbeeld pensioenfondsen, omdat die zoeken naar zekere investeringen. De zonnepanelen die zij voor hun grote commerciële projecten gebruiken zijn uiteraard van de hoogste kwaliteit. Daarnaast levert Talesun zonnepanelen aan enkele gerenommeerde solar bedrijven in Nederland en Duitsland die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ook werken veel Nederlandse woningbouw verenigingen en nieuwbouw projecten met Talesun zonnepanelen vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Bedrijfskundig
 

Bij Talesun staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda. Zo zijn zij volledig lid van PV Cycle, de dienstverlener op het gebied van het verantwoord afvoeren en recyclen van PV panelen. Daarnaast is Talesun terug te vinden in het nationaal (W)EEE register. Het overkoepelende orgaan voor het verantwoord afvoeren en recyclen van zonnepanelen. Talesun is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 (Environmental management) en OHSAS18001 (Occupational Health & Safety Assessment Series). Het voldoet aan de kwaliteit certificeringen van TÜV Rheinland, CE, IEC61215 en IEC61730. Daarnaast zijn installaties met Talesun zonnepanelen te herverzekeren bij Solarif. Om te worden geaccepteerd door Solarif wordt een fabrikanten eerst onderworpen aan fabrieks en financiële audits. Voldoet een producent niet aan de hoge standaard van Solarif dan kunnen zonnepaneel installaties van het desbetreffend merk niet verzekerd worden. Ook dit is dus weer een onafhankelijk test waaruit de hoge standaard en kwaliteit van Talesun naar voren komt.

 

Impressie Video Talesun - bezoek Buyers World 

 

Talesun Downloadcenter

Uit voorraad leverbaar

Buyers World levert direct uit voorraad. Installateurs en EPC-bedrijven kunnen gemakkelijk online bestellen.
 

Alleen voor installateurs

Buyers World is een groothandel in zonnepanelen en levert uitsluitend aan installateurs en EPC bedrijven!

Direct contact

Voor ons is een direct en open contact met onze klanten nog steeds het allerbelangrijkste. Bij Buyers World heeft u altijd een vast contactpersoon.

Financieel gezond

Buyers World is een financieel sterk bedrijf en Graydon Verified. Zo weet u dat u ook op lange termijn op ons kunt bouwen!
 
© Buyers World, lean & mean in zonnepanelen en renewables