Buyers World groothandel zonnepanelen

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Talesun Zonnepanelen

Buyers World’s partner Talesun is top tier 1 fabrikant “Bloomberg index”. Het kwalitatief hoogwaardige 270Wp mono all black zonnepaneel is leverbaar uit onze voorraad in Nederland en zal ongoing binnen komen. Naast onze zwarte zonnepanelen voorraad in Nederland hebben we reeds een buffer voorraad opgebouwd in China om vlotte leveringen te kunnen garanderen. De Talesun zonnepanelen aangekocht door Buyers World BV zijn herverzekerd bij Swiss Re, Solarif proof en terug te vinden in de BCRG database.

Over Swiss RE

Swiss Reinsurance Company Ltd opgericht in 1863, in het algemeen bekend als Swiss Re is een herverzekeringsmaatschappij, gevestigd in Zürich, Zwitserland. Swiss Re behoort tot wereld's grootste herverzekeraars. Swiss Re opereert via kantoren in meer dan 25 landen. De herverzekeraar werd 127e gerangschikt in de Forbes Global 2000 "toonaangevende bedrijven".

Over BCRG

Bureau CRG controleert verklaringen en zorgt voor plaatsing in de Databank Gecontroleerde Kwaliteitsverklaringen en Gelijkwaardigheidsverklaringen. Het College van Gelijkwaardigheid Energieprestatie toetst of de claim van Talesun op het gebied van energieprestatie van haar producten juist is. Het College volgt daartoe een vaste procedure. Experts op het gebied van bouwfysica, installatietechniek en energietechniek maken deel uit van het College. Zij hebben geen binding met Talesun en kunnen daardoor onafhankelijk opereren. Waarom is opname in de database van belang? In de verklaring van Bureau CRG staat de gecontroleerde energieprestatie van fabrikanten zoals Talesun. Wanneer uw klant de energieprestatie van zijn gebouwen willen verbeteren, kan hij de gecontroleerde verklaringen gebruiken om naar producten te zoeken die daaraan bijdragen. Hiermee kunt u uw klant een extra zekerheid bieden en kan hij zien dat de producten van Talesun doen wat ze beloven.

Over Talesun

Zhongli Talesun werd opgericht in 2010 met een totale investering van 5 miljard RMB. Met 2GW cel en 3GWW module capaciteit heeft Zhongli Talesun een state of the art, volledig geautomatiseerde productielijn gebouwd; alle apparatuur komt uit Italië, Duitsland en Japan. Zhongli Talesun neemt het voortouw in de uitbreiding van PV-industrie: inmiddels, heeft Zhongli Talesun meer dan 3.6 GW PV energiecentrales ontwikkeld. Zhongli Talesun speelt een leidende rol in de wereldwijde fotovoltaïsche industrie waardenketen. Zhongli Talesun is een volledige dochteronderneming van Zhongli Sci-Tech Group (SZ: 002.309), actief in de kabel industrie. Zhongli domineert de Chinese markt in deze industrie. Het behoort tot de top 500 bedrijven in China; Nationale AAA Enterprise van kwaliteit, service en Credit." Zhongli Sci-Tech Group.

 

10 redenen om te kiezen voor de zwarte zonnepanelen van high tech tier 1 producent TALESUN.

 

Meer informatie over Talesun zonnepanelen

Talesun Downloadcenter

Uit voorraad leverbaar

Buyers World levert direct uit voorraad. Installateurs en EPC-bedrijven kunnen gemakkelijk online bestellen.
 

Alleen voor installateurs

Buyers World is een groothandel in zonnepanelen en levert uitsluitend aan installateurs en EPC bedrijven!

Direct contact

Voor ons is een direct en open contact met onze klanten nog steeds het allerbelangrijkste. Bij Buyers World heeft u altijd een vast contactpersoon.

Financieel gezond

Buyers World is een financieel sterk bedrijf en Graydon Verified. Zo weet u dat u ook op lange termijn op ons kunt bouwen!
 
© Buyers World, lean & mean in zonnepanelen en renewables