Buyers World groothandel zonnepanelen

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Over Buyers World

Wij zijn een toonaangevende Nederlandse groothandel in zonnepanelen gevestigd te Amsterdam, met een eigen inkoopkantoor en permanente Nederlandse bezetting in China. Met een geleverd vermogen van 80MW+ (300.000+ zonnepanelen) in 2013, 2014, 2015 behoort Buyers World tot de grotere zonnepanelen groothandels. In 2009 werd Buyers World BV opgericht door Maurice van den Berk en Hendrik van de Wal. Maurice is permanent in China gevestigd en Hendrik in Nederland. Regelmatig bezoeken wij de fabrieken van onze leveranciers in China.

Waarom samenwerken met Buyers World

Lean and mean is onze lijfspreuk. Lage overhead, dicht op de markt en op onze producenten zodat we u de beste zonnepanelen tegen de scherpste prijzen kunnen leveren.

Wij onderscheiden ons van andere conventionele groothandels, door op één specialisme te focussen. Buyers World BV is een groothandel anno nu. Wij doen alleen waar we goed in zijn, namelijk advisering en verkoop van zonnepanelen.

Buyers World luistert naar haar klanten

Het Buyers World team is er op gericht om het haar klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken en er aan bij te dragen dat er een constante toevoer is van kwalitatief hoogwaardige, maar betaalbare zonnepanelen. Wij hebben een groot en sterk internationaal netwerk in de solar wereld waardoor we snel kunnen schakelen en inspelen op plotselinge veranderingen.

In een turbulente markt zoals die van de zonnepanelen is het belangrijk om te werken met een betrouwbare partner. Buyers World is een financieel onafhankelijk bedrijf en geverifieerd door Graydon. Zo kunt u er zeker van zijn dat de zonnepanelen die u vandaag besteldt ook daadwerkelijk geleverd worden. Buyers World is daarom ook op de langere termijn uw betrouwbare partner voor zonnepanelen.

Bestel online, direct uit voorraad

Veel van onze klanten hebben aangegeven dat zij graag online zouden willen bestellen. Dat kan via onze webshop, waardoor u op ieder gewenst moment van de dag, snel en eenvoudig uw bestellingen en bestelhistorie kunt inzien of een nieuwe bestelling kunt plaatsen.

Start dus nu met het besparen van tijd en geld en koop in bij Buyers World.

Vraag inlogcode aan

Uit voorraad leverbaar

Buyers World levert direct uit voorraad. Installateurs en EPC-bedrijven kunnen gemakkelijk online bestellen.
 

Alleen voor installateurs

Buyers World is een groothandel in zonnepanelen en levert uitsluitend aan installateurs en EPC bedrijven!

Direct contact

Voor ons is een direct en open contact met onze klanten nog steeds het allerbelangrijkste. Bij Buyers World heeft u altijd een vast contactpersoon.

Financieel gezond

Buyers World is een financieel sterk bedrijf en Graydon Verified. Zo weet u dat u ook op lange termijn op ons kunt bouwen!
 
© Buyers World, lean & mean in zonnepanelen en renewables