Buyers World groothandel zonnepanelen

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Zonnepanelen van Buyers World

Buyers World werkt sinds 2009 nauw samen met haar partner BYD aangaande poly kristallijne zonnepanelen en Talesun, Trina en JA Solar met betrekking tot mono kristallijne zonnepanelen. Trina Solar, Talesun, BYD en JA Solar behoren tot de premium zonnepaneel fabrikanten van Buyers World BV als het gaat om poly en mono "all-black" zonnepanelen. De fabrieken zijn gestructureerd en vol automatisch. De state of the art machines zijn onder meer afkomstig uit Duitsland en Japan. De high tech fabrieken zijn onderworpen aan meerdere uitgebreide fabrieksaudits door onafhankelijke inspectie bedrijven zoals bijvoorbeeld: OST, 3E, Protos, Black & Veatch, TUV en Fraunhofer..

Zorgvuldig geselecteerd assortiment zonnepanelen

Het assortiment zonnepanelen van Buyers World is zorgvuldig samengesteld op basis van ruime opgedane kennis en ervaring en bestaat uit hoogwaardige componenten die voldoen aan de kwaliteitsnormeringen zoals VDE, TUV, UL en MCS.

Buyers World voert regelmatig fabrieksinspecties uit

De fabrikanten van Buyers World worden met regelmaat bezocht. Net zoals Buyers World, hechten BYD, JA Solar, Trina Solar en Talesun veel waarde aan het leveren van kwaliteit, een nauwe samenwerking en aan lange termijn partnerships. De fabrikanten waar Buyers World BV nauw mee samenwerkt zijn stabiele, kapitaal krachtige en financieel gezonde bedrijven en betrouwbare lange termijn partners. Niet onbelangrijk gezien de garanties die er af worden gegeven in de solar industrie.

Onze merken zonnepanelen:

 

Uit voorraad leverbaar

Buyers World levert direct uit voorraad. Installateurs en EPC-bedrijven kunnen gemakkelijk online bestellen.
 

Alleen voor installateurs

Buyers World is een groothandel in zonnepanelen en levert uitsluitend aan installateurs en EPC bedrijven!

Direct contact

Voor ons is een direct en open contact met onze klanten nog steeds het allerbelangrijkste. Bij Buyers World heeft u altijd een vast contactpersoon.

Financieel gezond

Buyers World is een financieel sterk bedrijf en Graydon Verified. Zo weet u dat u ook op lange termijn op ons kunt bouwen!
 
© Buyers World, lean & mean in zonnepanelen en renewables