Buyers World is premium partner van de top tier 1 zonnepaneel fabrikanten: TRINA SOLAR, BYD & TALESUN

De solar markt is volop in beweging, zo ook ons bedrijf. Buyers World BV is sinds 2009 een krachtige, ervaren en ondernemende groothandel in zonnepanelen, die nationaal en internationaal (China en Polen) vertegenwoordigd is. Succes en energie haalt Buyers World BV uit het samenwerken met installateurs en groothandels die out-of-the-box denken. Met een gevestigde naam in zowel Nederland als Polen en China weet Buyers World BV solar business opportunities te vinden en succesvol te exploiteren.
Buyers World BV staat voor dynamiek, persoonlijk contact, sales en high service performance in kwaliteit en prijs, met medewerkers met hart voor de zaak. Accurate service, kwaliteitsproducten, goede levering en scherpe prijzen staan voorop. Ondernemerswaarden die je terugvindt in de mensen, bedrijfscultuur, de producten, de werkwijze en het bedrijf als geheel.
Buyers World is premium partner van de top tier 1 zonnepaneel fabrikanten: TRINA SOLAR, BYD en TALESUN. Ons assortiment is met zorg samengesteld. Buyers World BV verheugt zich dat het vanaf eind februari/begin maart weer op grote schaal top kwaliteit poly en mono all black zonnepanelen binnen gaat krijgen in Nederland van fabrikanten die tot het hoogste segment behoren in de solar wereld. Zoals in eerdere updates aangegeven wil Buyers World BV enkel komen met hoge kwaliteit van respectabele fabrikanten, tegen een goede prijs en waar geen haken en ogen aan zitten. Dit is nu een feit. We kijken uit naar een mooi en succesvol 2016.
Eind 2015 heeft Trina Solar vrijwillig besloten om een exit te maken van de “Price Undertaking list”. Dit om haar klanten in Europa op betere wijze te kunnen ondersteunen vanuit hun faciliteiten in andere landen buiten China. De relatie en intentie om officieel partner te worden tussen Trina Solar & Buyers World BV bestond al geruime tijd. Nadat het nieuws van de “Exit” eindelijk een feit is geworden, is alles in een stroomversnelling gekomen. Het goede track record en de prettige relatie met enkele board members van Trina Solar hebben er aan bijgedragen dat Buyers World BV een belangrijke partner is geworden voor Trina Solar in de Nederlandse en Poolse markt.
Hier kunt u meer lezen over de exit van Trina Solar.
buyers world banner
Ondanks dat Buyers World BV is uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel in zonnepanelen (met een geleverd vermogen van 80MW+ (300.000+) zonnepanelen in 2013, 2014 en 2015) zijn wij een kleinschalige organisatie gebleven. Voor ons is een direct en open contact met onze klanten nog steeds het allerbelangrijkste. Bij Buyers World heeft u een vast contactpersoon die altijd voor u beschikbaar is.
Share Button

Comments are closed.