BYD “430” uniek dubbel glas zonnepaneel |Game Changer in Solar Nederland|

BYD “430” uniek dubbel glas zonnepaneel |Game Changer in Solar Nederland|
BYD Company Limited is trots op Europa’s eerste afgerond commercieel solar project van 1 MW, die gebruik maakt van de unieke BYD dubbelglas zonnepanelen. De belangrijkste doelmarkten van BYD in Europa in 2016 voor deze game changer in de zonne-industrie zijn Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Polen. 

BYD dubbel glas project

BYD dubbelglas zonnepanelen zijn niet zomaar standaard Double Glass Solar Modules. Ze zijn meer rendabel. De minimale degradatie kan 0,3% bereiken, hoger rendement op de investering, langere service tijd tot 40 jaar, een eenvoudigere installatie / ontwerp, Geen “UV Cut off”, PID & Snail cracks vrij, stabiel inkapselingsmateriaal, 1500 V System Voltage.

De BYD Double Glass zonnepanelen gebruiken een backsheet van glas met met witte coating, siliconen encapsulant, PPO Frame, PIB Rubber in de rand en backblock installatie. Drie verdeeldozen verminderen de lengte van de kabel en busbar en verhogen het vermogen. De gebruikte siliconen maakt het UV stabiel, duurzaam, lage degradatie, zacht en zeer elastisch en beschermt de cellen tegen kraken. De DPG onderlaag gebruikt gehard glas, met witte coating in plaats van organische standaard achterblad.

De garantie op de BYD Dubbelglas zonnepanelen is 12 jaar op product en 30 jaar lineaire garantie.

Share Button

Comments are closed.